Coșul dvs
logo

Aici este posibil sa gasiti cele mai mici preturi

Cu o echipa tanara, motivata si dornica de a contribui, prin calitatea serviciilor noastre, la cresterea nivelului de incredere in comertul electronic, si, implicit, la dezvoltarea acestuia.

Am hotarat sa oferim sansa de a beneficia de serviciile unui magazin online unei game mai largi de persoane, practicand preturi accesibile si pastrand tot-odata cel mai bun raport calitate/pret.

Cine isi doreste sa evite aglomeratia infernala din magazinele clasice si sa primeasca produsele ideale acasa sau la birou, mai ales ca nu trebuie sa cheltuie nimic in plus?

Acum este posibil, iar noi suntem la dispozitia dumneavoastra cu produse alese cu grija, pentru a respecta standardele de calitate ale Mercaton.ro si termenele de garantie.

Vom lucra in continuare la cresterea imaginii site-ului dar si a numarului si diversitatii produselor tocmai pentru a va surprinde pozitiv, pentru a va mentine viu interesul si pentru a va facilita navigarea pe Mercaton.ro.

Asteptam cu interes sugestiile dumneavoastra despre ceea ce am realizat pana acum si ce v-ati dori, ca si client, sa vedeti in viitor pe Mercaton.ro, alte servicii de care ati dori sa dispuneti.

Va multumim si va mai asteptam pe la noi!

Echipa Mercaton.ro

0
Comenzi onorate
0
Clienti fericiti
livrare rapida
Acum poți comanda cu livrare direct in Easy Box
verificare colet
Verifică comanda la livrare
suport telefon
Suport telefonic de la 09:00 - 18:00
plati online sigure
Poți plăti online in siguranță
logo site

Adresa:

STR. SMÂRDAN NR. 12, BL. C2, SC. A, AP. 2, COD POȘTAL 110217, PITEȘTI, JUD. ARGEȘ

Telefon:

Newsletter